Načítám Akce

« Všechny Akce

• akce již proběhla.

Přípravný kurz a zkouška: Elektromontér fotovoltaických systémů

27 června @ 08:00 - 28 června @ 17:00

Zveme Vás na zkoušku z profesní kvalifikace Elektromontér fotovoltaických systémů (26-014-H) dle §10d zákona č. 406/2000 Sb. Pro zájemce bude realizován i kurz zaměřený na přípravu uchazečů o zkoušku z této profesní kvalifikace. Vykonání zkoušky je podle § 10d zákona č. 406/2000 Sb. povinné pro všechny montážní firmy, které instalují fotovoltaické systémy přes dotační programy jako je NZÚ, NZÚ Light, OPŽP, Modernizační Fond, NPO atd. Absolvováním profesních zkoušek nejen že splníte zákonnou povinnost, která je SFŽP dohlížena, ale získáte i konkurenční výhodu.

Vstupním předpokladem ke zkouškám je splnění podmínek elektrotechnické způsobilosti dle § 6, vyhlášky 50/1978 Sb, nebo NV č. 194/2022 Sb. a zdravotní způsobilost. Zkoušky bude provádět autorizovaná osoba Ministerstva průmyslu a obchodu Solární Energie s.r.o, která tyto zkoušky realizuje již od roku 2015. Členové Solární asociace mohou využít 5% slevu (uveďte v poznámce při přihlášení).

Přípravný kurz ke zkoušce: 20.6.2024 Argos Elektro a.s. Ostrava a 27.6.2024 Gienger s.r.o. Napajedla,  přihlásit se můžete na https://www.solarnienergie.cz/kurz-fv.php

Zkouška Elektromontér Fotovoltaických systémů: 21.6.2024 Argos Elektro a.s. Ostrava a 28.6.2024 Gienger s.r.o. Napajedla; https://www.solarnienergie.cz/zpk-fv.php

Zahájení:
27 června @ 08:00